Hiburan

Bekas Suami Balik Semula Dgn Kekasih Ketika Masih Bergelar Suami Isteri, Ini Luahan Hati Zarina

Pelakon Zarina Anjoulie sentiasa dikenali dengan kisah hangat mengenainya.

Namun tidak dilupa, ada sisi positif beliau yang membuatkannya disukai ramai.

Umum mengetahui tentang perceraian yang diumumkan beliau pada Januari 2021, Zarina mengakui beliau kini gembira dengan keputusannya itu.

Pada 17 Februari 2021, Zarina telah dijemput menjadi tetamu bersama Geng Pagi Hot di Hot FM.

Beliau kedengaran sangat ceria dan boleh berkongsi cerita dengan pemikiran yang positif.

Memberitahu dirinya pernah tinggal di Brunei selama 3 tahun, Zarina tidak menyesal berbuat demikian kerana beliau mendapat ketenangan yang diinginkan setelah banyak dihimpit dengan berita-berita panas yang sebahagiannya adalah palsu.

Ditanya pula tentang soalan peribadi, Zarina memberitahu beliau kini baik-baik saja dan merasakan telah membuat keputusan terbaik dengan khabarnya yang telah bercerai baru-baru ini.

Beliau juga gembira untuk bekas suami yang sudah kembali dengan bekas kekasihnya sebelum ini.

Ia berlaku ketika mereka masih lagi bergelar suami isteri.

Namun ia bukanlah menjadi punca mereka bercerai kerana menurut beliau ada sebab lain.

Zarina juga merasakan beliau dan bekas suami sepatutnya memperbetulkan diri mereka dahulu.

Oleh itu keputusan mereka berkahwin sebelum ini dianggap agak terburu-buru.

Bagaimanapun, Zarina mengharapkan bekas suaminya berbahagia dengan kekasihnya kini, serta tidak menyimpan dendam.

Sementara itu, Zarina turut menasihatkan para wanita yang mempunyai masalah, supaya sentiasa kuat kerana setiap masalah tidak akan berkekalan selamanya.

Ini kerana sesuatu masalah itu dapat diselesaikan.

Menurut beliau, kekuatan dirinya sekarang adalah kerana merasakan tanggungjawabnya yang besar setelah bergelar seorang ibu, so tak boleh give up tau!

Tambahnya, setiap orang sangat perlu untuk mencintai diri sendiri dalam memastikan mereka juga dapat merasa bahagia.

Dalam pada itu, kisah penuh tentang perkongsian Zarina ini boleh ditonton di YouTube Hot TV.

Tadi @ZarinaAnjoulie_ share dengan GPH tentang kisah perceraian Zarina. Nantikan video penuh di Youtube Hot TV. pic.twitter.com/AmBXl447y0

— Hot FM (@hotfm976) February 17, 2021

Apapun, Zarina benar-benar terlihat tenang dan semoga beliau dapat mengharungi segala cabaran hidup berbekalkan kekuatan yang dimilikinya.

Peminat Komen Minta Fathia Latiff Hati2 Kwn Semula Dgn Zarina Anjoulie. Sekali Zarina Sndiri Yg Balas Balik

Meskipun dua tahun hubungan pelakon, Nur Fathia Abdul Latiff, 34, dan sahabat baiknya, Zarina Anjoulie, 34, renggang, namun tidak pernah putus sahabat.

Hanya sekadar merajuk, berselisih faham dan bergaduh, itu perkara biasa dalam persahabatan yang sudah terjalin sejak 10 tahun lalu.

Namun, perselisihan faham berlaku dua tahun lalu agak lama membuatkan hubungan mereka keruh dan dingin. Dilihat sering berbalas sindiran dalam laman Instagram (IG), namun hingga hari ini, khalayak tidak tahu punca pergaduhan tercetus.

Enggan mengungkit kisah lalu, Fathia berkata, dia bersyukur hubungannya dengan Zarina kembali jernih selepas dua tahun renggang.

Katanya, sungguhpun agak lama menjarakkan diri, namun, mereka tidak pernah putus sahabat.

” Hubungan kami seperti adik beradik. Ada masa okay, ada kala dingin. Ada fasa turun naik. Saya dan Zarina juga manusia biasa, berselisih faham menjadi adat dalam persahabatan.

” Bagaimanapun, kami tidaklah sampai putus kawan. Zarina banyak mengajar saya mendapat kekuatan dalaman. Dia sering kali menasihatkan saya seperti apa yang selalu dilakukan dalam laman sosial.

” Jujurnya, saya merasakan Zarina adalah teman yang banyak memberi inspirasi. Banyak perkara yang boleh menyedarkan saya,” katanya kepada BH Online.

Dalam pada itu, Fathia tidak menafikan hubungan kembali jernih juga berkaitan dengan berita perceraian Zarina bersama bekas suami, Eilyas Azhar, hujung bulan lalu.

” Saya akui, berita percraian Zarina membuatkan saya sedih. Macam mana kami bergduh sekali pun, Zarina tetap sahabat, jadi saya agak terasa.

” Kami sudah lama berkawan. Sebagai sahabat tentunya saya prihatin terhadap nasib menimpa Zarina. Bagaimana kuat dan cekal berdepan episod percraian, saya percaya Zarina memerlukan seorang kawan.

” Jadi, tak salah saya memulihkan hbgan dengan Zarina. Kami kejar semula apa yang ditinggalkan sebelum ini sebagai sahabat baik,” katanya.

Fathia dan Zarina mula berkongsi gambar dan video mereka meluangkan masa bersama sejak awal bulan ini.

Terdahulu, pertemuan dua pelakon kontroversi itu dikongsikan pendandan rambut selebriti, Ridzokimura menerusi laman IG.

Sementara itu, menerusi IG, Zarina mengatakan, dia dan Fathia bersahabat sudah lebih 10 tahun sudah pun bermaafan antara satu sama lain. Kini, persahabatan kembali jernih seperti sedia kala.

Dalam perkembangan lain, Fathia berkata, dia masih berlakon, cuma buat masa ini, fokusnya pada perniagaan.

” Saya masih nak berlakon. Bagaimanapun, rezeki mencurah-curah pula dalam bidang perniagaan. Saya sedar ramai yang menganggap saya sudah tidak mahu berlakon.

” Minat dalam lakonan tidak pernah m4ti. Insya-Allah, saya sentiasa berharap rezeki dalam bidang lakonan. Jujurnya, saya tidak kisah diberikan watak pembantu, asalkan saya dapat mengubat rindu.

” Bagaimanapun, saya sedar dalam keadaan sekarang agak sukar kembali berlakon. Jadi, saya fokus pada keluarga dan perniagaan minyak wangi serta tudung,” katanya.

Selepas lebih dua tahun tidak memasuki lokasi penggambaran, Fathia berkata, dia turut membintangi drama Lelaki Lingkungan Cinta siaran TV3, tahun lalu.

Peminat nasihat Fathia, sekali Zarina balas

Sementara itu, menerusi satu perkongsian di IG, Fathia berkongsi satu vdeo beliau sedang menari bersama Zarina.

Menerusi ruangan komen, seorang peminat Fathia tampil memberikan nasihat kepada Fathia agar berhati-hati berkawan semula dengan Zarina.

” Aku tak pernah tengok plak Fathia cakap Anju bukan2 mse gdoh…tapi Anju ni mulut die nauzubillahh.. aku fans Fathia minat gile..dulu aku pnh maki anju ni ckp tee tee (panggilan anju kepada Fathia) bkn2..

” Kawan baik bertahun2 lah sepatutnye tak bole nk ktuk kwn baik ko lebih dari 10 taun..takde sifat nak brkawan baik2.. tengok mse anju bkk aiib Fara Mendoza tak silap…tak tahu lah ape jadi…aku harap Fathia berhati-hatilah lepas ni.” tulis seorang peminat Fathia.

Bagaimanapun, siapa sangka komen itu dibalas sendiri oleh Zarina.

” Tia, minah ni die hard fans u Tia tolong … well too bad for you sebab dia kawan baik aku, bukan kau.. so u hanya peminat dan tak tahu apa yang kami berdua lalui . Pergi ji-Iat Mendoza pulak k..” balas Zarina.

Sumber: Instagram Zarina Anjoulie viahotfm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *