Uncategorized

Rakaman Teman Wanlta M4rahSebab Mlnta Iph0ne, Sekali Teman Lelaki Beli Vivo

Mencari hadiah yang sesuai untuk isteri atau teman wanita boleh membuatkan si lelaki tert.ekan kerana ia bukan tugas mudah.

Mana tidaknya, jika ters.alah beli ia boleh menyebabkan p.erang besar walaupun niat anda baik untuk menggembirakan orang tersayang.

Nak Iphone Dapat Vivo

Seorang remaja perempuan berasa k.ecewa apabila teman lelakinya hanya membelikan telefon bimbit jenama Vivo, sedangkan dia menginginkan telefon bimbit iPhone.

Tribunnews melaporkan, a.kibat ketidak.puasan hati, remaja itu terus mem.arahi teman lelakinya sehingga berlaku perte.ngkaran antara mereka di kawasan orang ramai.

Kisah itu menjadi tular dalam media sosial serta dibanjiri komen oleh warga maya.

Menerusi video itu, perempuan bertudung coklat itu dilihat menolak kekasihnya sambil mem.arahinya di kedai telefon.

Rata-rata komen memberi peringatan kepada remaja itu supaya tidak berg.aduh di tempat awam kerana hanya mem.alukan diri sendiri.

Komen lain pula mengingatkan perempuan itu supaya bersyukur kerana masih dibelikan telefon bimbit oleh kekasihnya.

Reaksi Orang Ramai

Ehhh baru jadi kekasih sudah berani bg.aduh n men.olak kekasih semata2 tak dapat iPhone.. Nanti suda jadi bini lagi d.ahsyat Bagus kasi tinggal laa gf begini.

Alhamdulillah bersyukur apa yg ada . Tak tergila2 iphone.. dulu masa kerja puas dah dgn brg2 jenama beli sdri ya, xda sapa bg.. usaha sdri , bila dah buat homemade bisnes dari uma.. sentiasa jimat2 cermat . Baru tau ada lg susah dri kita … Klu nakkan sesuatu beli sdri puas ati.. kenapa mesti nak jadi x tau malu lum jadi bini.

Bagi la dia borang kerja. Cari duit sendiri dan beli iphone dari kayangan. Selesai.

Lain kali belikan dia cermin..suruh dia tgok muka dia lama depan cermin..lepas tu ,dia mesti in.saf dan apa saja org bagi dia p.asrah.


Dik baik ko cari aweks lain lh yg mampu susah senang bersama.boleh jaga ibubapa patuh kepada agama .nk iphone berla.gak belum nikah wat perangai oiii boleh blahhhh ler.

Anda cadang nak bagi hadiah untuk sahabat baik perempuan, hadiah untuk kawan perempuan, hadiah untuk kekasih dan sebagainya. Boleh tengok sini. Pilih mana yang anda rasa sesuai dan boleh terus dapatkan senarai hadiah untuk perempuan disini.

Jenis Hadiah Untuk Perempuan Yang Mereka Suka

#1. Tudung
Ini hadiah yang paling mudah sekali kalau anda rasa, anda tiada idea. Tudung dengan perempuan adalah saling melengkapi. Lagi-lagi jika kekasih atau kawan anda seorang hijabist. Boleh dapatkan tudung yang sesuai dengan mereka.

#2. Cincin

Perempuan sebenarnya suka akan perhiasan diri termasuklah cincin. Jika belum mampu sarungkan cincin emas perkahwinan atau pertunangan, dapatkan cincin yang menarik dan cantik jika dipakai dijari si gadis. Cincin jug mungkin antara pilihan yang terbaik untuk anda jadikan sebagai hadiah kepada si dia

#3. Kasut
Kasut pastinya digunakan setiap hari bagi bergerak daripada satu tempat ke satu tempat. Ianya penting bagi kita dan bagi si dia kerena ianya juga keperluan harian yang perlu digunakan. Hadiah ini juga sesuai untuk anda dapatkan dan hadiahkan kepada kekasih atau kawan anda tersebut.

#4. Handbag

Handbag juga kaum perempuan suka. Sekarang ini tidak kira lapisan umur, budak sekolah pun sudah mula pakai handbag jika mereka keluar bersama kawan-kawan. Ianya lebih mudah untuk isi barangan seperti purse, make-up, handphone dan sebagainya kan.

#5. Make up

Untuk nampak lebih cantik dan menarik bila di khalayak ramai, make up sedikit sebanyak akan memberikan kaum hawa ini keyakinan dengna lebih nampak cantik. Ada yang hanya soft make up, full make up dan sebagainya. Dapatkan hadiah make up ini untuk mengembirakan mereka dan pastinya mereka suka.

Kredit : Utusan

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantausemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *