Uncategorized

Ayu Puteh beng4ng pelakon wanita t4k kenang budi… keluarga jadi hurv-har4 kerana cerita burvk – “Saya layan dia mcm anak sendiri”

BAGAI kacang lupakan kulit… penerbit Datuk Ayu Puteh meluahkan rasa kecew4 dengan sikap tidak mengenang budi seorang pelakon baharu yang dibantu sejak dua tahun lalu.

Menurut Ayu, dia terkilan apabila pelakon wanita yang dianggap seperti anak sendiri itu sanggup menabur fitn4h dengan mereka-reka cerita dan memburvkkan dirinya dan keluarga.

“Saya betul-betul tak sangka. Sanggup dia melaga-lagakan keluarga saya sana-sini, selama ni saya menjaga dia macam menat4ng minyak yang penuh tapi ini balasan yang saya dapat.

“Saya bawa dia masuk dalam keluarga saya dan jadikan artis di bawah syarikat kami tapi akhirnya dia tergam4k buat saya begini sampai hurv-har4 ahli keluarga saya. Bila benda dah banyak kantoi, kita tanya tak mengaku pula sebaliknya memilih terus berdiam diri, kononnya mangsa keadaan.

Ayu sedih artis baharu sanggup jaja cerita burvk tentang dirinya dan keluarga.

“Ibaratnya dah bal1ng batu sorok tangan. Yang mendengar ceritanya pun boleh percaya bulat- bulat tanpa bertanya dengan saya dan keluarga dahulu. Saya mengamvk di laman sosial sebab apa yang dia cakap itu benda tak betul, fitn4h!

“Sebelum ni apa sahaja yang dia mahu saya penuhi, saya layan dia macam anak sendiri, apa anak saya dapat dia pun merasa sekali. Saya beri dia tawaran kerja untuk naikkan nama dia, daripada orang tak kenal, sikit-sikit nama dia mula orang tahu,” katanya ketika dihubungi mStar.

Saya memang terkil4n. Tak cukup lagi ke layanan baik kami sekeluarga sebelum ini?

Sebelum itu menerusi Instagram, Penerbit Pencil Pictures & Records Sdn Bhd ini menulis luahan rasa beng4ng terhadap seorang pelakon baharu yang disifatkan tidak mengen4ng budi.

Luahan Ayu itu menimbulkan tanda tanya dan persoalan dalam kalangan pengikut yang mahu mengetahui siapakah aktres yang dimaksudkan itu.


Ayu bersama anak tersayang, Wanna Ali.

“Tak perlulah orang tahu siapa pelakon itu… cukuplah orang tahu saya dah anggap dia macam anak sebelum ini! Selama ini kami sekeluarga layan dia begitu baik.

“Saya memang terkilan. Tak cukup lagi ke layanan baik kami sekeluarga sebelum ini? Cukuplah… Lepas ini jaga anak sendiri lebih baik… sikit pun dia tak bersyukur dengan apa dia dapat, memang tak sedar diri.

“Untuk berbaik seperti dulu dan terima dia semula, tak mungkin. Sampai sekarang dia tak ada hubungi saya untuk jernihkan keadaan… tidak rasa bertangungjawab. Nak ucap terima kasih jauh sekali. Mungkin juga silap saya sebab terlalu baik dan mempercayai orang, sudahnya memakan diri sendiri,” ujarnya.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook news

Sumber : https://www.applehijau.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *