Uncategorized

“Kau Panggil Family Aku Baru4” – Adik Shila Amzah Mula Bersuara Bila Kakak Dikenen Dgn Sharnaaz?

Petaling Jaya – Diusik oleh netizen untuk kembali bercinta dengan Shila Amzah selepas memberi sokongan secara terbuka kepada penyanyi itu, Sharnaaz Ahmad berkata dia menyedari tentang perkara itu.

Sharnaaz berkata dia tidak mampu menghalang peminat untuk mendoakan tentang jodohnya namun dia percaya semua itu di tangan Allah.

“Orang mendoakan yang baik, bukannya tak baik. Jadi kita terima sajalah. Tapi, yang nak tentukan itu adalah Allah SWT. Tapi terima kasih atas doa-doa yang baik itu.

“Cuma, kita tak boleh ramal apa akan jadi pada masa depan.Kalau ada, adalah. Kalau tak ada, nak buat macam mana?.Saya akan keep my windows open terbuka kepada sesiapa sahaja. Saya tak berani nak janjikan apa-apa. Saya tak akan mengatakan tidak atau mengatakan ya. Serah pada Dia,” katanya.

Sharnaaz juga mempunyai jawapan sendiri apabila ditanya mengenai kesediaannya untuk berbaik semula dengan keluarga Shila.

“Tak tahulah. Kalau nak berdendam pun dah tua sangat dah kot,” katanya.

Dalam pada itu, Sharnaaz mengakui ada berhubung dengan Shila menerusi selepas penyanyi itu berpisah dengan suaminya Februari lalu untuk memberikan kata-kata semangat.

“Terus-terang, kami ada saling mesej. Dia melalui fasa yang pernah saya alami, perc.eraian. Mungkin sesekali dia nak dapatkan pendapat dan kami berbual. Sebenarnya, daripada dulu kami tak pernah berm.usuh.

“Saya cuma ada i.su dengan ibu bapa dia saja, waktu itu. Tapi bagi saya, dah lama sangat dah. Nak berde.ndam pun untuk apa?. Kami ada berbual dan dia ada bertanyakan bagaimana saya lalui pengalaman dulu sewaktu gagal dalam alam rumah tangga.

“Bagi saya, orang akan selalu bercakap dan hanya kita sahaja yang tahu diri sendiri. Hanya kita sahaja yang boleh buat diri sendiri bahagia. Nak b.unuh semua kata-kata nista orang itu, buktikan dengan kejayaan,”katanya.

Shila Amzah Akhirnya Jawab

Dikala muda , sha selalu akan cepat terguris dengan nega.tivity. Benda yang orang cakap, Benda yang orang tulis.

Apa sahaja lah yang berbaur negatif, sha akan sangat cepat tersinggung. But as the year goes by, I realised that ,it was the stu.pidest thing to do sebab people will keep the receipt, it will eventually hit you back harder even though you are not at fault.

Sha okay je tau.Tapi if kalian okay with me , please bagi sha ruang. Iddah pun belum habis. This is the first time I get to , focus on me. Seumur hidup memang I always give myself away to people.

Sha sedang menikmati AJL36 , in sha Allah akan ada lebih lagi. Sebagai seorang wanita, sha bersyukur atas segala doa yang baik2. Kesediaan utk memulai apa pun dengan siapa pun.

Sha masih belum sembuh , fokus sha satu-satunya adalah utk menjadi ibu yang terbaik utk Seth dan segala yang lain bukanlah priority untuk sha.

Sayang korang semua , thank you. Sebab banyak bagi kata2 semangat di comment Dan DM Sha hargai semua nya.

“Kau Panggil Family Aku Barua” – Syada Amzah Tak Suka Kakak Dikenen Dengan Sharnaaz?

Pasti ramai tahu baru-baru ini ramai meminta agar Sharnaaz Ahmad dan Shila Amzah kembali bercinta selepas pelakon itu dilihat memberikan sokongan buat penyanyi itu di AJL baru-baru ini.

Malah, dalam satu temu bual Sharnaaz berkata dia tidak menghalang orang ramai mendoakan tentang jodohnya serta mengakui ada berbalas mesej dengan Shila.

Bagaimanapun, semalam perkongsian adik kepada Shila iaitu Syada Amzah di Twitter menjadi perhatian ramai seolah tidak senang dengan perkara tersebut.

Turut menjadi perhatian, status Syada bahawa dia tidak dapat memaafkan individu yang memanggil kakaknya jalang dan keluarganya barua. Bagaimanapun, tidak diberitahu status tersebut ditujukan kepada siapa.

Meninjau di ruangan komen, rata-rata netizen seolah dapat meneka status itu merujuk kepada siapa. Dalam pada itu, ramai yang meluahkan rasa terkejut serta dengan sikap biadab individu berkenaan apabila menghina keluarga orang lain.

Kredit : RK/IG

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

Leave a Reply

Your email address will not be published.