Hiburan

Dakwaan Pernah Jadi Kekasih Ira Kazar, Pelakon Ini Cerita Perkara Sebenar

Nama anak pelak0n veteran Ka.zar Saisi, Ira.Kazar hangat diperkata kan selepas dia didakwa menjalin kan hvbungan dengan suami Puteri Sarah.Liyana, Syamsul.Yusof dan meng ganggu rumah tangga pasangan ter sebut.

Namun begitu, nama pelak0n Hanis Kamal Bakar ter.palit juga gara gara tvlar video diri nya bersama Ira dan menganggap bahawa dia mempunyai hvbungan istimewa dengan anak pelak0n veteran itu.

Ramai anggap Ira adalah kekasih nya

Menurut Hanis, sejak gambar.nya vir4l, netizen mula beranggapan bahawa dia mempunyai hubungan istimewa dengan Ira sehingga ada yang menuduh nya sebagai bekas kekasih wanita ter babit.

Saya mula dapat tahu yang gambar saya vir4l lepas beberapa pengikut menyebut nyebut nama Ira.Kazar ketika saya sedang live di TkT0k. Ada juga yang tinggal kan k0men seperti ‘w0i ex (bekas kekasih) Ira’.

Ujarnya, pada ketika itu, dia menjadi per pinga pinga dan mengan.ggap ia adalah gambar lama yang ter.sebar. Namun, adik iparnya ber.kongsi akaun sebenar yang memuat naik gambar nya bersama Ira berserta k4psyen tanda pagar ‘Hanya Mereka Yang Tahu’.

hanisdianofficial: Assalamualaikum. Sudah 3 hari bertalu talu soalan ni diajukan pada Kak Long. Betul Abg long dgn Ira kazar betul ke Abg Long Ex Bf Ira kazar? Sblom ni memilih utk berdiam diri malas nak layan ape netizen cakap dan tanya. Sbb Kak Long rasa tak de ape2 yg perlu saya komen dgn lebih kanjut. Takut nanti banyak pihak berkecil hati.

Benda2 yg negatif jangan la up di media sosial kerana akan mengundang fitnah. Benda yg tak sahih jangan diperkatakan kalau tidak tahu perkara sebenar. Jangan memandai mandai up kan gambar2 dan tidak mintak izin dr tuan punya baran. Kami boleh saman org tersebut.

Kak long akan cuba hubungi org yg up kan gambar abg long dan ira kazar DAN ape motif dia?
Buat org ramai fitnah Abg Long.

Awk nak femeskan tik tok awak, awak sanggup pergunakan org lain. Buat sesuatu fikir dahulu. Jangan kaitkan kes org lain dgn kami. Mereka semua kawan satu industri agak tak baik jika Abg Long dikaitkan.

Kenape org MELAYU sangat suka benda2 yg tidak berfaedah macam ni?

Harap awk yg up gambar Abg Long Hanis Kamal Bakar tolong segera contact kami sebelom kami buat tindakan lebih lanjut.Maaf ini MARUAH.

Hal ini amat membimbang kan sebab secara tiba tiba saya terlibat dengan Ira. Ya, saya baik dengan Uncle Kazar dan kenal Ira sejak kecil dan dalam yang sama saya juga baik dengan Puteri.Sarah. Jadi saya tak nak rosakkan hubungan dengan kedua belah pihak.

Dah buat laporan p0lis

Susulan daripada itu, Hanis memaklum kan bahawa dia sudah membuat laporan p0lis dengan tu.juan ingin melindungi dirinya, keluarga, kairer dan juga bisnes.nya.

Alhamulillah selesai kami buat rep0rt untuk stage 1. Jika ber.degil kami akan terus kan dengan tindakan seterusnya. Kami terima nasihat dari pihak ber.kuasa.

Maruah harus di.jaga. Terima kasih kepada pihak ber.kuasa yang sangat membantu kami berdua sebentar tadi. Terima kasih pada kawan kami Tuan Daus. Walaupun tak ada di balai tapi sempat mengurus.kan kedatangan kami.

Dalam pada itu, dia berharap agar pihak ter.babit memadam vide0 yang tvlar di me.dia s0sial itu. Jika tidak pihaknya akan ke Suruhanjaya K0munikasi dan Multimedia.Malaysia(SKMM) untuk tindakan selanjut nya.

Kami masih ada hati dan pe.rasaan. Harap jangan pi.jak kepala saya. Belajar dari kesilapan.

Syamsul Kunci Mulut

Terdhulu Pengarah dan pelakon Syamsul Yusof memilih untuk mengunci mulut apabila diajukan mengenai wanita bernama Ira Kazar yang juga anak kepada pelakon veteran Kazar.

Menerusi temu bual secara ekslusif bersama sebuah program di saluran Astro Ria, Syamsul yang kini tular di media sosial mengenai konflik rumah tangganya dilihat mengambil pendekatan untuk menjernihkan suasana yang semakin tegang.

Malah ketika pengacara program itu, Datuk Aznil Nawawi bertanyakan soalan terakhir kepada Syamsul mengenai siapa Ira Kazar untuk dirinya, Syamsul hanya membuat isyarat ‘zip mulut’.

Sumber : Gempak, hanisdia.official Via Oh.Bulan

Apa Pen.dapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih. J0m Tekan Like Page Kami Di Ba.wah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak ka.mi tidak akan ber tanggungjawab langsung ke atas ko.men komen yang diberikan oleh pem.baca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang ter.lebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen ada.lah hak dan tanggung jawab anda.

Semen.tara itu, anda boleh baca juga kisah.kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsi kan seperti berikut.

Leave a Reply

Your email address will not be published.