Hiburan

“Kalau masuk stadium Malaysia xd epun tunjuk video”-Ada Mak Cik Bawang Sindir, Sekali Aeril Zafril Balas Balik

Umum men.getahui, pasukan g3rgasi b0la sepak Manchester.United ber jaya mempamer kebangkitan mereka selepas melakar kemenangan pertama Liga Perdana Inggeris dengan menundukkan mvsuh ketat, Liver.p00l 2-1, semalam.

Pelak0n Aeril Zafril yang men.dapat peluang melihat per.lawanan itu secara langsung dari dalam stadium sempat merakam momen ter sebut, kemudian dik0ngsi suntingan video yang menggunakan lagu majlis.kahwin.

Liverp00l kena ‘k3nduri’

Menerusi perk0ngsian Aeril di akaun TkT0k milik.nya, aktor itu berkongsi gabungan klip klip yang sempat dia rakam semasa berada di 0ld.Traff0d Stadium, M4nchester, United.Kingd0m.

Dalam kapsyen perk0ngsian itu, Aeril menulis bahawa pengalaman melihat per.lawanan bola dari dalam stadium merupakan satu pengalaman yang menyerono.kkan.

‘Best’ juga ya dapat tengok b0la dalam stadium

Menerusi vide0, dapat dilihat Aeril dengan gembira membuat per.jalanan menuju ke stadium 0ld Traff0rd, tersedia memakai baju kelab b0la Liga Premier Inggeris berkenaan.

Yang menjadi tumpuan dalam per.kongsian Aeril itu adalah pemilihan lagu latar belakang bagi video tersebut iaitu Selamat Pengantin Baru nyanyian Wann, seperti lagu lagu di kenduri.

Menjengah ke ruangan komen, rata rata warga.net terhibur dengan pemilihan lagu Aeril yang menjadikan vide0 tersebut seolah olah video diri.nya menghadiri sebuah kenduri.

Namun begitu, sudah menjadi adat di sosial media, bukan semua apa yang kita kongis buat semua orang suka

Melalui perkongsian dari Aeril, terdapat satu komen yang menyindir Aeril seolah-olah mahu menunjuk-nujuk bila dapat masuk ke stadium luar ngara

“susah jgak lepas ni nak upload apa2..nampak mcm nak menunjuk ke?”-soal Aeril

Setakat artikal ini di tulis, posting dari Aeril telah mencapai sebanyak 3.7 ribu tanda suka

“Alahh makcik, tak sporting la. Raikan lah seronok orang, tak kena bayar pun.
Mana tahu lepas ni turn makcik lak rezeki durian runtuh dapat ke negara orang tempat yang tak pernah pergi. Mesti melinjang hati tu suka dan nak berkongsi kegembiraan tu dekat orang lain jugak kan” Komen seorang netizan

Sumber:TT Aeril.Zafril Via OB

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa K0men Dan Share Ya. Terima Kasih. Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan ber.tanggung jawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Semen tara itu, anda boleh baca juga kisah kisah lain yang menarik dan menghibur.kan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut.

Leave a Reply

Your email address will not be published.