Uncategorized

“Mana Marvah Diri kau..” Youtuber Popular Didkwa Cabvl Isteri Orang. Ini yg berlaku bila dia nk settle tepi

Media sosial sejak semalam hangat memperkatakan mengenai satu dkwaan membabitkan seorang Youtuber terkenal yang dipercayai mencabvl dan mengvgut isteri orang.

Youtuber didkwa cabvl isteri orang.

Isu ini mula terbongkar dan diketahui ramai selepas seorang individu yang dikenali dengan nama Mrjkurakura02 membuat live di TlkTok ketika dia berjumpa dengan Youtuber terbabit.

Menerusi sedutan live yang dikongsikan semula oleh netlzen, memperlihatkan Mrjkurakura02 bersama beberapa individu lain tidak berpuas hati dengan tindakan Youtuber terbabit yang didkwa mencabvl dan cuba mer0g0l seorang wanita yang berstatus isteri orang.

Menerusi video terbabit, kedengaran Mrjkurakura02 meminta Youtuber terbabit menyerah diri dan mengaku perbuatannya itu kepada pihak p0lis.

B***h lah kau ni. Kau dah ada kerjaya, dah elok dah. Orang dah kenal kau, satu Malaysia kenal kau lah. Macam macam perempuan kau boleh bayar lah. Budak tu tadi aku tengok muka dia aku tk lalu nak pandang, kasihan kau tahu tk. Kau punya perangai ni buat malu lah.
‘Mana pergi maruah diri kau?’

Sementara menerusi video terbaru di TlkTok, Mrjkurakura02 mendakwa sudah membuat laporan p0lis dan kini mereka hanya menunggu Youtuber terbabit untuk menyerah diri sebelum tindakan selanjutnya diambil.

Sekarang laporan p0lis dah dibuat, sekarang kita tengah tunggu svspek ni dia telah mencabvl dan cuba mer0g0l, r4ba budak perempuan sorang ni yang merupakan isteri orang. Mana pergi maruah diri kau sebagai seorang Youtuber. Kalau korang nak tahu siapa Youtuber ni, korang tunggu.

Kita bagi dia serah diri dulu dekat p0lis. Kalau dia tk serah diri dekat p0lis, aku akan lambung gambar dia nanti. Kau nampak video aku ni kan? Kau tolong serah diri kau dekat polis. Kau tunggu.

Difahamkan, Youtuber terbabit sudah hadir ke balai p0lis untuk memberi keterangan berhubung isu yang membabitkan dirinya. Menjengah ke ruangan komen, kebanyakan netlzen tertanya-tanya siapakah gerangan Youtuber tersebut malah ada di antara mereka seakan sudah tahu individu yang dimakudkan Mrjkurakura02.

Menurut mereka, sekiranya benar Youtuber terbabit bersalah, maka pihak berkuasa perlulah mengambil tindakan yang sewajarnya.

Sumber : ohbulan

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jgn Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih
Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

Pihak kami tldak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.
Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.