Hiburan

Netizen mula biitter hbubgan akrab adik Fizo Omar dan isterinya. Ini nasihat mereka bagi

Di dalam perhubungan kekeluargaan, kita sering dimomok dengan kata-kata dan juga nilai kasih sayang antara ipar duai merupakan perkara yang dianggap susah untuk ‘sekepala’. Jika dilihat dalam drama-drama Melayu juga, sering dipertonjolkan hubungan ipar duai yang tidak sebulu.

Pun begitu, dalam dunia realiti, masih wujud hubungan antara ipar yang akrab. Malah ada juga yang akrab seperti keluarga sendiri. Tidak boleh disalahkan satu pihak sahaja, perkara ini kedua-dua pihak juga memainkan peranan.

Menerusi hantaran baharu di Instagram adik perempuan pelakon kacak Fizo Omar, dia ada memuat naik foto bersama ibunya dan juga isteri kepada Fizo iaitu, Fezyra Nasry. Kata Diana Omar, ketika baru pertama kali berjumpa dengannya, hubungan mereka terus boleh ‘ngam’.

“Kali pertama saya jumpa dia, saya rasa macam terus ada sahabat baik perempuan..terus boleh ngam.

“She’s younger than me. Tapi jangan silap yaaa. My brother is OLDER than me..why laaaa sekarang ni orang ingat abg i tu lagi muda dari I.

Gaaaiiiss trust me he is trying hard to be that muda tak nak nampak macam ‘uncle-uncle’.”katanya menerusi kapsyen.

Menjengah ke ruangan komen, ramai memuji kecantikan mereka dan juga ada yang mengatakan wajah mereka kelihatan sama.

Namun, ada seorang individu pula mempertikaikan hubungan dengan bekas isteri Fizo tidak seperti itu.

“Habis dulu dengan Mawar x mcm tu ke..baru lagi sis jgn dok puji sgt lahhh..” kata netizen.

Hubungan antara Fizo dan bekas isteri masih diperkatakan netizen kerana dahulu ketika mereka berpisah, ada yang mengatakan ibu kepada Fizo menjadi punca kepada perpisahan pasangan itu dahulu. Fizo menafikan dirinya yang dianggap anak emak menjadi antara punca perceraian dengan bekas isterinya itu.

sumber ig : wandianaomar
Namun, Fizo menjelaskan punca penceraiannya dengan bekas isteri, tidak mempunyai sebarang kaitan dengan perbalahan, sebaliknya hanya membabitkan kelemahan yang datang daripada diri masing-masing.

Pada perkahwinannya terdahulu, Fizo dan Mawar memiliki seorang cahaya mata Wan Maryam yang kini sudahpun berusia empat tahun.

Sumber: Instagram Wandianaomar

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : https://www.applehijau.com/

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jgn Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih
Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

Pihak kami tldak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.
Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Leave a Reply

Your email address will not be published.