Entertainment

Teman Lelaki Kurung Teman Wanita Dlm Troli Mall Tarik Perhatian Ramai,

Bergurau merupakan satu perkara biasa dalam kehidupan. Ia sudah menjadi warna-warni dalam hidup seseorang dengan gurauan gurauan sama ada bersama adik beradik, kawan kawan atau sesiapa sahaja bertujuan mahu men ceriakan suasana.

Seseorang yang ber perwatakan serius sahaja sepanjang masa, tiada unsur humor dan sebagainya sebenar nya telah menafikan fitrah seorang manusia biasa. Gurau senda biasanya mem buatkan sesuatu hubungan men jadi lebih rapat dan akrab, tidak kira lah hubungan dengan keluarga, kawan mahupun kekasih.

Begitulah yang dilakukan oleh seorang lelaki ter hadap kekasihnya, apabila dia bergurau dengan ‘mengurung’ gadis tersebut di sebuah pusat beli belah.

“Boleh tak siapa2 cek dia…”

Perkongsian @rezaamir meraih perhatian ramai apabila dia menolak troli yang diduduki kekasih nya masuk ke dalam sekumpulan troli yang lain.

Apa yang membuatkan netizen berdebar adalah, gelagat lelaki ini yang terus meninggal kan gadis tersebut umpama seperti benar-benar membiarkan kekasihnya terkurung di dalam troli itu.

VIDEO

“Aku pernah buat kat adik aku, terus merajuk taknak bercakap…”

Menjengah ke ruangan komen, pelbagai reaksi boleh di dapati dari komen netizen. Ada yang ter kejut dengan kelakuan lelaki tersebut tidak kurang juga yang ber seloroh ingin ‘menyelamatkan’ gadis itu.

SUMBER:rezaamir/Redaksi

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih. Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut.

Leave a Reply

Your email address will not be published.