Uncategorized

Tak Tahan Tengok Bini Kena Cekik, Pekin Terus Pergi Jumpa Iqram

Pelakon Iqram Dinzly berkongsi sebuah video yang memperlihatkan dirinya menangi1s dipercayai ak1bat berasa tertek4n.

Iqram Tertek4n

Menerusi video yang dimuatnaik di Insta-story nya itu, Iqram atau nama sebenarnya Muhammad Iqram Dinzly Muhammad Saipuddin,41 akui berhadapan dengan pelbagai uji4n belakangan ini selain mahukan Allahy4rham bapanya berada disisi.

“Str3ss dowh setiap hari aku nak mulakan kebaikan pasti ada ujian dug4an yang aku rasa terlalu beb4n untuk aku tempvhi.

“Papa I need you!” luah Iqram

Selain itu, Iqram seakan mengeluh dengan dugaan yang diterima sehingga terfikir untuk menamtkan riwa4yat hidupnya.

“Ya Allah, kenapa Kau selalu biarkan diri ini selalu dalam tergntung sepi. Rasa macam nak terg4ntung dengan tali. Allahuakbar” katanya lagi

VIDEO :

Berg4duh Dengan Mona Allen

Terdahulu, pelakon Mona Allen menjadi bualan h4ngat netizen apabila menzahirkan rasa ketidakpuasan hati terhadap seorang pelakon dipercayai Iqram yang turut memuatnaik hantaran yang hampir sama.


Difahamkan, terjadinya perselisihan faham diantara mereka selepas Iqram terlalu menjiwai wataknya yang pada ketika itu sedang mencek1k l3her Mona.

Berasa s4kit dengan tind4kan pelak0n itu, Mona lantas menjer1t untuk melepaskan diri daripada cengk4man Iqram selain turut memar4hinya.

“Ingatkan kau dah tak ps1ko, rupa-rupanya memang ps1ko sejak azali.

“Bukan sekali dua eh babak dia cek1k I, tetapi banyak kali. Setiap kali kena cek1k, mesti s4kit!

“Dah pesan elok-elok tak nak dengar. Sekarang ni video dah viral nanti cakap I pula yang diva. Siapa yang kenal mesti tahu I bukan macam tu.

“The last thing I would do is to f1ght with others. But this one is too much!” tulis Mona

Susulan itu, Iqram dilihat telah bertemu dengan suami Mona yang juga pelakon dan pengarah, Pekin Ibrahim bagi menyelesaikan persel1sihan faham diantara mereka.

Kisah perselisihan yang melanda antara dua pelakon iaitu Mona Allen dan Iqram Dinzly sudah pun diketahui ramai.

Setelah Mona Allen meluahkan rasa kurang senang dengan gaya lakonan Iqram Dinzly di set penggambaran, semua dah tahu kisah yang melanda mereka berdua.

Kini suami kepada Mona Allen iaitu Pekin Ibrahim telah mengambil tindakan yang wajar.

Menerusi satu gambar di story milik Pekin Ibrahim, pelakon dan pengarah ini ada muatnaik foto telah pun pergi berjumpa dengan Iqram Dinzly.

Perjumpaan ini dikatakan berkait dengan isu yang melanda antara isteri Pekin iaitu Mona Allen dan juga Iqram Dinzly.

Di gambar Pekin telagh menulis perjumpaan itu untuk berbicara saja. “Mens talk.” Itu caption di gambar yang dimuatnaik oleh Pekin.

Sementara itu, Iqram Dinzly telah membalas kembali dan menulis bahawa lealki yang fikir dengan baik adalah seorang pemenang.

“Men who always think wisely, are not born to be looser. Terima kasih di atas masa anda bro.” Itu yang ditulis oleh Iqram Dinzly.

Sehingga kini tidak diketahui isi kandungan serta apa yang dibincangkan oleh Pekin dan juga Iqram Dinzly.

Sementara itu, menerusi satu sesi live, Mona Allen ada mengatakan suaminya, Pekin faham apa yang berlaku.

“Pekin faham apa yang Iqram dah buat tu. Satu side dia faham tentang Iqram, dan satu side lagi dia faham juga yang wife dia alami tu memangsakit.” Itu komen dari Mona Allen tentang apa reaksi Pekin berkenaan isu ini.

Mona Allen sekali lagi menegaskan bahawa apa yang berlaku ini adalah benar-benar serta bukannya satu marketing. Apatah lagi drama ini pun dah nak habis ditayangkan. Apa yang diluahkannay itu meamng benar terjadi.

Pekin Ibrahim Jumpa Iqram Dinzly

Dalam perkongsian sama, Iqram turut mend.edahkan, Mona sudah pun menyekat Instagramnya.

Perga.duhan antara kedua-dua pelakon itu turut melibatkan pelakon drama Hati Yang Dikhi.anati yang lain apabila mereka menyebelahi Mona.

Seorang pelakon baharu, Qistina Khaled menerusi InstaStory miliknya berkata, disebabkan keja.dian tersebut, Mona enggan lagi terlibat dengan babak bersama Iqram selepas ini.

Walhal, penggambaran drama sudah hampir tamat dan ke semua pelakon hanya berbaki beberapa babak untuk diselesaikan.

Untuk info, kedua-dua pelak0n ini sedang menjayakan penggambaran drama Hati Yang Dikhi4nati arahan Bade Azmi.Drama yang mempunyai 146 episod itu kini telah bersiaran hampir 100 episod dan merupakan adaptasi telenovela popular Venezuela, Mis Tres Hermanas.

Kredit : Kosmo/IG

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantausemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.