Hiburan

Gadis TaK Tahan Di Usik Pemandu Gat4l, Apa Yg Berlaku Selepas Itu Buat Pemandu Menangis

Pemandv lebih ber hemah semasa memandu, kerana peratusan ter.tinggi aduan pengguna terhadap perkhidmatan kereta sewa itu adalah ber.kaitan pemanduan yang tidak selamat.Pemandu teksi yang berhemah dan ber.disiplin menjadi pen yumbang penting kepada industri pelancongan negara dan perangai dan tingkah laku baik yang dipamer.kan oleh seluruh war ga pemandu teksi akan dapat menarik lebih ramai pelancong.

Men.jadi se0rang perempuan ini tentu nya sentiasa men dapat perh4tian ramai teru tama lelaki hidung.belang. Jika ter leka sedikit pasti nya akan menjadi m4ngsa lelaki lelaki g4tal.

Gadis di.r4ba pemandu g4tal.

Itulah yang di.lalui oleh se0rang gadis ini apa bila berdepan dengan saat menc3mas kan apa bila menjadi m4ngsa r4ba oleh pemandu tek.si yang g4tal.

Walau bagai.mana pun gadis di kenali sebagai Fa3briany.Tu3la itu mengambil langkah berani dengan merakam kejadian ter.sebut untuk di.jadikan bukti.

VIDE0 PENUH

Dalam vide0 yang dimuat naik di Inst4.gram milik nya itu, dapat di lihat tangan pemandu teksi tersebut ber kali kali cuba memegang kaki nya meski pun sudah di3lak.

Geram akan tinda kan pemandu ter.sebut, gadis ini juga menepis tangan.nya namun di pegang oleh pemandu ber kenaan.

Susulan vide0 ter sebut tvlar sehingga mendapat per hatian pihak ber.kuasa, pemandu gatal itu bukan sahaja men4ngis namun meny3sal dengan perbuatan ter kvtuknya itu.

SUMBER:Febriany/P0j0k B0g0r, http://www.awatttsyeikhh.com/

Apa Pen dapat Anda? Dah Baca, Jan gan Lupa K0men Dan Share Ya. Terima Kasih. J0m Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan 0leh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis k0men anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua k0men yang ditulis disini. Segala k0men adalah hak dan tanggung jawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dik0ngsikan seperti berikut.

Leave a Reply

Your email address will not be published.